Stomatološki tim ordinacije Sailović čine stručnjaci specijalizovani za brigu i održavanje vašeg oralnog zdravlja. Dugogodišnje iskustvo i praksa svrstava našu ordinaciju u sam vrh na lestvici kvaliteta pružanja usluga. Stomatološka ordinacija Sailović radi prema savremenim protokolima i prati svetske trendove u oblasti stomatologije.
Osnivač i vlasnik ordinacije Sailović je dr Milka Sailović, doktor stomatologije i specialista stomatološke protetike. Nakon dugogodišnjeg rada na mestu načelnika stomatološke službe i sticanja neprocenjivog iskustva u državnoj praksi, ali uz veliku ličnu ambiciju, dr Milka je odlučila da započne sopstvenu privatnu praksu. Kako je taj korak bio izuzetno uspešan, ordinacija Sailović je vremenom postala polivalentna služba koja se bavi svim granama stomatologije. Tim ordinacije Sailović svoje znanje i veštine redovno usavršava na stručnim skupovima, kako na domaćim, tako i na inostranim seminarima na kojima permanentno unapređuje svoje znanje. Bliski saradnici ordinacije Sailović su vrhunski stručnjaci iz svih oblasti stomatologije, a posebno specijalisti oralne hirurgije i ortodoncije. Naša ordinacija sarađuje sa profesorima Stomatoloskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.
Naša ordinacija raspolaže savremenom opremom i kvalitetnijim materijalima renomiranih evropskih i svetskih proizvođača, u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga. Naročitu pažnju posvećujemo brizi o svakom pacijentu ponaosob, kako u pružanju savetodavnih, tako i preventivnih usluga oralne zaštite.
U ordinaciji Sailović vlada prijateljska i porodična atmosfera. Naš tim učiniće da se osećate prijatno i da bez straha nama poverite brigu o vašim zubima. Tu smo da uklonimo sve vaše nedoumice, kao i da odgovorimo na sva vaša pitanja. Naša misija je zdravlje i lepota vaših zuba i vašeg osmeha.

Kako do nas

© 2014 Ordinacija Sailovic - Design by DIGRAF.rs